Gæsternes hjemsted og udsagn.

Hjemsted for tidligere gæster:

2008: Vejen, Viborg, Ølstykke.

2009: Næstved, Aalborg, Varde, Svendborg, Kr.Hyllinge,USA, Tyskland, Norge.

2010: Glesborg, Aarhus, Bøvlingbjerg, København, Holbæk,Taiwan.

2011: Vanløse, Aalestrup, Taastrup, København, Randers, Silkeborg, Klippinge, Gilleleje, Kirke Såby, Canada,USA, Syrien, Grønland, Sverige.

2012: Korsør, Taastrup, Haslev, Aakirkeby, Holstebro, Spenstrup, Søborg, USA, Sverige, Cypern.

2013: Gilleleje, Aakirkeby, Korsør, Frederiksberg, Bramming, Norge, USA, Grønland, Frankrig.

2014: Korsør, Vemmelev, Vejle, Søllested, Klippinge København Ø, Storbrittannien, Spanien, Grønland, Norge.

2015: København Ø, Snedsted, Randers, Haslev, Jyderup, Korsør, Rønne, Slagelse, Give, Frederiksberg C, Storbrittanien, Grønland.  

Skrevet af: Mette, Korsør.

Skrevet 21.08.2015: Kære Helle & Jens-Ole. Vi siger tusinde tak for endnu et dejligt ophold i jeres lejlighed. Vi har som sidste år virkelig nydt at der er alt, hvad man skal bruge. Vi ønsker jer en rigtig dejlig sensommer og god arbejdslyst med facaden. De bedste hilsener fra Mette & Co. 

Skrevet af: Cerianne, Goginan, UK.

Skrevet 13.08.2015: Thank yoy for letting us stay here. It was very lovely. The apartment was very nice and so was Korsør. Thanks Cerianne, Nick, Rebecca, Sahara.

Skrevet af: Michael & Anette, Slagelse.

Skrevet 04.08.2015: Hej Jens-Ole og Helle. Så har familien forladt lejligheden og lagt nøglerne i postkassen. De har været meget begejstret for lejligheden. Mange tak for hjælpen. Mvh Michael og Anette.

Skrevet af: Bente & Torben, Rønne.

SMS 20.07.2015: Så er vi vel ankommet til Korsør i frygteligt regnvejr, men nu er det stoppet. Kaffevandet har kogt, så nu skal vi have en lille natmad og så i køjen. SMS 31.07.2015: Hej Jens-Ole. Så er vi på vej til Bornholm. Tak for et godt logi. Hilsen Bente og Torben.

Skrevet af: Heidi, Randers.

SMS besked 02.06.2015: Hej Jens-Ole. Jeg tager afsted nu. Tak for fantastiske omgivelser. Håber jeg må ringe igen, når jeg skal på kursus. Hilsen Heidi

Skrevet af: Pablo, Valencia, Spanien.

Skrevet 02.08.2014: Dear Jens-Ole,

The house is very comfortable, and the garden fantastic!  We had a very pleasant time, and the bed you provide for our baby was of great help, thank you very much.  

Best regards  

Pablo Llop

Skrevet af: Mette, Korsør.

Skrevet 12.07.2014: Kære Helle & Jens-Ole. Tak for en dejlig tid i jeres fine lejlighed, og tak for forståelsen ifht. vores tidsræs med kolonihaven. Fortsat god sommer.

Mette.

Skrevet af: Birgit, Bramming.

SMS besked 27.09.2013: Hej igen - så er vi ankommet. Det ser rigtig dejligt ud, vi nyder at være her. Mvh Birgit.
SMS besked 29.09.2013: Tak for denne gang - alt har fungeret perfekt. Mvh Birgit.

Skrevet af: Marie-Louise, Stockholm, Sverige.

Skrevet 29.07.2012: Hej, Jens-Ole!
Først och fræmst vill jag uttrycka vår tacksamhet øver att vi har fått hyra en sådan underbar lægenhet med de praktfulla trædgårdarna och en vidunderlig utsikt. Vi har sett filmen Ett enkelt til Korsør och den ska vi køpa nær vi kommer hem. I morgon har vi træff med herr Jakobsen på Arkivet kl 10. Kl 14 ska vi træffa anførvanter som kommer från Køpenhavn till Torvet. Jag har gått hela din kulturella promenad och idag tog jag bussen till Ceres. Det var tur att jag hade læst i dina bøcker om att La Tosca inte længre finns kvar. Men badhytterna finns kvar så jag var på rætt plats.
Med vænlig hilsen fra Marie-Louise

Skrevet af: Bente & Arne, Holstebro

Skrevet 14.07.2012: Hej Jens Ole og Helle.
Vi har nydt jeres veludstyrede hus med kanonudsigt her fra første sal - fisk er der jo mange af når man finder det rigtige agn (tigerrejer) så bider de helt fantastisk. Vi har nydt vores bytte hus med jer og glade for at vi prøvede sommerboligbytte.
Tak for denne gang, vi kører til Jylland her til aften når August skal sove (Mette og August kom i går med tog da faderen ikke havde fri fra arbejde endnu og kunne så køre med os til Holstebro, han legede med jeres lego i aftes.
Mange hilsner og tak fra.
Bente og Arne

Skrevet af: Ulla, Taastrup.

Skrevet 20.05.2012: Hej Jens-Ole. Det var rart med lidt ekstra tid, men nu er vi på vej hjem. Tak for lån af jeres dejlige hus, som vi har haft en fantastisk ferie i endnu en gang. Håber på et gensyn.
Vh Ulla.  

Skrevet af: Carina, Anderstorp, Sverige.

Skrevet 06.09.2011: Hej! Vill bara meddela dig att vi är hemma efter en mycket skön helg i Korsör. Vi hade verkligen tur med vädret. Allt gick bra och vi vill allihopa tacka dig för att vi fick hyra lägenheten. Tack för all information vi fick. Den hade vi nytta av också. Ha det bra och kanske vi hörs igen någon gång!?

Mvh Carina & Kent m.fl.

Skrevet af: Flemming & Lilian, Randers.

Skrevet 16.07.2011: Helle og Jens-Ole. Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag hos jer. Den omtalte manglende blomst er blevet erstattet til denne flaske, som vi forestiller os, I vil nyde i jeres pragtfulde have her, måske til fisk på grillen.
Også tak for en dejlig uge her på 1.sal. Vi er faldet pladask for lejlighed og have og Korsør, som vi har set nærmere på i dag - og fået læst om i bøgerne i reolen. Vi havde en fin tur tilbage fra Lejre og er enige om, at der er dejligt på Sjælland.
Mange hilsener
Flemming og Lilian.

Skrevet af: Ejnar & Lynette, Edmonton, Alberta, Canada.

Skrevet 01.07.2011: Hej Jens-Ole. Mange tak for at vi kunne leje dit hus i Korsør. Det passede udmærket til os og var meget veludstyret. Dejlig have. Vi fandt ud af, hvorfor vi ikke kunne bruge det trådløse netværk. Det var fordi udstyret i Nord Amerika kun har 11 kanaler og routerne i Europa har 13. Men det gik jo også. Så tak til dig og din kone.
Mange hilsner Ejnar og Lynette

Skrevet af: Louise, Virginia Beach, USA.

Skrevet 24.06.2011: Hej Jens-Ole. Så er vi på vej ud af døren, Det har - lige som sidst - været super med lejligheden. Vi har nydt haven, udsigten, fået besøgt venner, set til vores hus. Ja, vi har virkelig nydt at være her. Ungerne har leget med lego og læst Anders And blade i lange baner.
Ha' en rigtig god sommer.
Med venlig hilsen Louise

Skrevet af: Susanne, København S.

SMS besked 04.06.2011: Hej Jens-Ole. Hilsen fra Korsør, hvor vi NYDER det. Vi vil allerede nu gerne lægge billet ind på "vores" lejlighed på 1.sal i Kr.Himmelfartsweekenden. Kender ikke datoen! Hav selv en god weekend.
Hilsen Susanne & Co.
 

Skrevet af: Ulla, Taastrup.

SMS besked 04.06.2011: Så er vi desværre på vej hjem. Det har været en fornøjelse at bo i jeres hus.
Hilsen Ulla.

Skrevet af: Familien Ingerslev, Aalestrup.

Skrevet 29.05.2011: Tak for lån aj jeres hus. Vi har haft en rigtig god week-end. Lejlighederne er helt i top. 🙂.
Mvh familien Ingerslev

Skrevet af: Susanne, København.

SMS besked 13.05.2010: Hej Jens-Ole. Så er vi landet på Strandvejen og her er vel nok lækkert.
Hilsen og god weekend Susanne & Co.
SMS besked 15.05.2010: Hej igen. Så har vi forladt ferielejligheden efter nogle dejlige dage. Vi vil allerede nu gerne lægge billet ind på Kr.Himmelfartsweekenden 2011, hvis den stadig er til udlejning til den tid.
Mvh Susanne & Co.
 

Skrevet af: Poul Erik & Leila, Bøvlingbjerg.

Skrevet 24.02.2010: Hej Jens-Ole. Vi vil lige sige at vi havde nogle dejlige dage i Korsør, og var rigtig begejstret for jeres lejlighed. Også en sød underbo I har. Vi vil helt sikkert forhøre os om lejligheden er ledig, når engang vi skal til Korsør igen :).

Venlig hilsen Poul Erik og Leila

Skrevet af: Mette, Århus.

Skrevet 15.02.2010: Tak for leje af jeres fine lejlighed som jo ingen ting mangler :-).

Vi kom desværre først lørdag formiddag alle sammen pga.arbejde, men vi kom til en dejlig varm lejlighed, 2 gode værelser med 2 gode brede senge, så vi hver kunne have vores lille guldklump imellem os, det var dejligt.

Tak for "lån", vi nød det alle meget.

Med venlig hilsen  Mette

Skrevet af: Finn, Glesborg.

Skrevet 04.02.2010: Tak for lån af lejlighed, rigtig hyggeligt sted. Det skal ikke være sidste gang vi lejer den, hvis vi kan.
Venlig hilsen Finn

Skrevet af: Ole, Tyristrand, Norge.

Skrevet 30.10.2009: Jeg vil lige takke for et dejligt ophold i din lejlighed i sidste måned, vi hyggede oss MEGET og børnene synes det var rigtigt hyggeligt at have stor plads at lege på:)
Med venlig hilsen Ole

Skrevet af: Torill & Sigmund, Fjell, Norge.

Skrevet 17.07.2009: Hej! Takk for hyggelig opphold i leiligheten. vi har hatt det topp. Håper dere finner det er i orden! Jeg har brukt vaskemaskin og tørretrummel 2 ganger! Fortsat god sommer.
Hilsen fra Torill og Sigmund.

Skrevet af Finn & Louise, Norfolk, Virginia, USA.

Skrevet 28.06.09: Kære Jens-Ole og Helle. Vi har virkelig nydt at være i Korsør og lejligheden. Nu går turen videre på familiebesøg i Jylland. Hvis/når vi kommer hjem på ferie igen, kan det være, at vi kontakter jer for at høre, om I fortsat har ferielejligheden. Vi har ihvert fald været rigtig glade for at være her, og det har været en perfekt base her i Korsør. Vi har fået besøget vores venner og ført tilsyn med huset på Heisesvej.
Mange hilsener
Finn & Louise.
 
P.S. LEGO'et har været alletiders!
 

Skrevet af Inga & Gunnar, Varde.

Skrevet 19.06.09: Vi siger mange tak for lån af jeres dejlige lyse lejlighed, som vi har en praktfuld udsigt fra både dag og nat. Vi siger også tak for de dejlige cykler, som vi måtte låne. Vi har brugt dem nogle gange på de fine cykelstier, der er rundt om byen.
Mange hilsener
Inga og Gunnar.
 

Skrevet af Mariann & Jan, Næstved.

Skrevet 14.04.09: Tak for leje af jeres dejlige lejlighed. Vi har rigtig nydt den og udsigten. Håber vi kan leje den en anden gang.
Venlig hilsen
Mariann og Jan

Skrevet af Eva, Ølstykke.

Postkort august 2008: Tak for en dejlig ferie i jeres skønne lejlighed. Vi har virkelig nydt det og brugt timer på den fine udsigt. Vejret har vi også været tilfreds med. Både sol og regn.
Mange hilsener
Eva og familie.

Skrevet af Arndt & Inga, Viborg.

Postkort juli 2008: Tusind tak for lån af lejligheden. Vi har nydt det i fulde drag. Håber I vil gøre det samme på øen Fur. De bedste hilsener.
Arndt og Inga.

Skrevet af Lilian & Erik, Vejen.

SMS besked 12.07.08: Vi er flyttet ind og har været på cykeltur rundt i Korsør, så nu vil vi nyde ferien med den fine udsigt fra spisebordet.
SMS besked 17.07.08: Vi har en rigtig god ferie i dejlige omgivelser. Har i dag cyklet rundt om Tissø og holder nu i Sorø. Kun enkelte regndråber alle dagene. Vil nyde de sidste dage.
SMS besked 20.07.08: Tak for en rigtig god ferie i Korsør.

Del siden